Szerző: erdbiol | 2009 március 11.

Természetfotó pályázat

“A természet varázsát ontja bőven”

Fotópályázat – felhívás

A Kolozsvári Magyar Diákszövetség Biológia és Ökológia Szakosztálya (BÖSZ) fontosnak tartja a természetes és épített környezet szépségének, ugyanakkor realitásának bemutatását. Szeretnénk, hogy mindenkiben tudatosuljon, hogy az a hely, ahol él, vagy ahova kirándulni jár, a sajátja. Ennek következtében védelme minden ember személyes törekvése kell legyen.

A szakmai zsűri által arra érdemes talált pályáműveket kiállítjuk X. Kolozsvári Biológus Napok alkalmával, 2009. április 3-4. között. A legszebb fotók szerzői jutalomban részesülnek.

Pályázati feltételek

  • Csak SAJÁT, más pályázaton nem szerepelt, illetve máshol ki nem állított kép küldhető be!
  • Pályázhat bárki, aki valamely felsőoktatási intézményben tanul, a következő három kategória bármelyikében (minden fotó csak egy kategóriában nevezhető):

1. Közvetlen környezetünk szennyezése (lakótelepek, városszélek – tehát ember által lakott területek szennyezése)

2. Különleges természeti jelenségek (pl. villám, vízesés, erdőrészlet, szivárvány, különleges állatok, növények, vagy megszokott állatok-növények nem mindennapi helyzetekben, stb)

3. Makro-fotók.

  • Min.1, illetve kategóriánként max. 5-5 (tehát szerzőként 15) képpel lehet nevezni.
  • A pályázatokat a KMDSZ irodába kell eljuttatni (400083 Cluj-Napoca str. Avram Iancu nr. 21. jud. Cluj) személyesen, vagy postán, egy lezárt borítékban, amelynek tartalma: 18-24 cm-es, keret nélküli papírkép (1 példányban), CD-n a fotók digitális formában, illetve a kitöltött, aláírt nevezési lap (igényelhető a ubbbosz(jel)yahoo.com e-mail címen). A borítékra ne felejtsétek ráírni: “A természet varázsát ontja bőven. – fotópályázat”. (A fotók digitalis változata a BÖSZ e-mail címére is elküldhető. Figyelem: a pályázat csak kitöltött Nevezési lappal és mellékelt papírfotókkal érvényes!)
  • Beküldési határidő: 2009. március 30. (hétfő), 12 óra. A később érkezett képeket, valamint nem teljes pályázatokat a zsűrinek nem áll módjában elfogadni.
  • Nevezési díj: NINCS!!! Minden kiállításra kerülő fotó után a szerzőtől 2 Ron hozzájárulást kérünk, amiből a kiállítás további költségeit fedezzük.
  • A pályázat beküldésének pillanatában a szerző a BÖSZ-nek engedi át a kép tulajdonjogát. A kiállítást követően, 2009. április 10.  éjfélig a pályázó visszaigényelheti a papírfotókat. A szervező nem vállal felelősséget a képek esetleges sérüléséért.

A pályázattal kapcsolatos kérdéseket a BÖSZ az ubbbosz(jel)yahoo.com e-mail címen, illetve a 074696789 telefonszámon (Dimény Orsolya) fogad.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Kategóriák

%d blogger ezt kedveli: